Lytt til teksten
a a a
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Teknikk og industriell produksjon

Utdanningsleder Cathrine Monsen

Fagleder Rune Larsen

Velger du VG1 teknikk og industriell produksjon, får du en inngangsbillett til 58 forskjellige yrker!

Din fremtidige arbeidsplass kan ligge i et bilverksted, foran styrepanelet til en CNC- styrt verktøymaskin eller ved en prosessbedrift, i en båtmarina, eller som sveiser ved en mekanisk bedrift landbasert eller offshore.

Kan du tenke deg å delta aktivt i den tekniske utviklingen av samfunnet, bør du se på programområdet teknikk og industriell produksjon. Dette gir en bred fagkunnskap som etterspørres, og som muliggjør mer fleksibel bruk av arbeidskraft.

På Glemmen videregående skole blir din praktiske sans, ditt håndlag og din nøyaktighet utviklet. I tillegg til felles programfag får du i velutstyrte verksteder fagopplæring av lærere med solid yrkesfaglig bakgrunn og gode formidlingsevner. En dag i uken vil du få undervisning i prosjekt til fordypning i et av fagområdene Industrimekaniker, CNC - operatør, Kjøretøy, Kjemi- og prosess eller Plate- og sveis. Digitale tegninger og teknisk dokumentasjon er på lik linje med Helse-Miljø-Sikkerhet en del av undervisningen.

Ved Glemmen videregående skole kan du fortsette med VG2-løpet Industriteknologi (CNC-operatør, industrimekaniker, industrirørlegger, produksjonstekniker, sveiser/platearbeider) eller Kjøretøy (lette kjøretøy, motormekaniker).

>>Bildepresentasjon.pps

Tenker du på en framtidig ingeniørutdanning - snakk med oss!

Læreplaner Yrkesfaglig fordypning:
Sist endret 17.03.2017