Rådgiverne på Glemmen

Elever i norsk skole har rett til nødvendig rådgiving. Gjennom sosialpedagogisk rådgiving og utdannings- og yrkesrådgiving skal eleven få hjelp til å finne seg til rette på skolen og til å ta beslutninger knyttet til framtidige yrkes- og utdanningsvalg.

På Glemmen er vi 6 rådgivere som bidrar til å gjøre din skolegang mer helhetlig. Vi kan hjelpe deg både med veiledning innen hvilke studier og studiesteder som er aktuelle for deg, og hvilket yrkesrettning du kan utdanne deg i. I tillegg blir du møtt med respekt dersom du ønsker å snakke med oss om dine sosiale, personlige og/eller emosjonelle utfordringer.

Det viktig å ha det bra på skolen og å vite hva målet med utdanningen er, og derfor kan vi hjelpe deg med å gjøre at skoledagen din oppleves som positiv.

Du finner oss i Elevsenteret 2 etg.

Cathrine Monsen
Kjell Erling Andersen