Rektor Pål André Ramberg, elevrådsleder Sunniva Lein-Killi, bibliotekleder Sigrid Fagerheim Henriksen, Fazal Amin og William Vik åpner bibliotekets nye flerkulturelle seksjon.

Azad Al-Hesso er svært fornøyd med det nye tilskuddet i biblioteket:

Blyanter og bøker

Nå er tiden inne for å melde deg opp til eksamen. Du kan gjøre dette fra 1. - 15. september. Oppmelding gjøres via www.privatistweb.no

Ca. 3 uker før første eksamensdag vil alle privatister få tilsendt et informasjonsbrev med datoer m.m. i posten.

Eksamensavgifter:

• Kr. 1114,- pr. eksamen for de som ikke har bestått.
  • Kr. 2231,- pr. eksamen for de som har karakter 2 eller bedre og skal forbedre karakter.

Her finner du mer informasjon om privatisteksamen.

Blyanter og bøker

Nå er det ikke lenge igjen til skolestart. Det er sikkert litt blandede følelser rundt det å begynne på skolen igjen, men vi håper at skoleåret 2019/2020 blir et supert skoleår!

Vennskap uten grenser - fra innvandrer til innbygger er tildelt kr. 800 000 fra Bufdirs støtteordning «Barne- og ungdomstiltak i større bysamfunn» for perioden 2019-2020. Målgruppe for Venskap uten grenser er flyktningungdommer i alderen 13 til 20 år bosatt i Nedre-Glommaregionen. -Prosjektet legger vekt på aktivisering, egenorganisering og styrking av ungdommers tro på egne evner (empowerment), sier prosjektmedarbeider Azad Al-Hesso.

Onsdag 13 mars dro engasjerte og flinke elever til Rakkestadhallen for å rigge opp stand og konkurrere om en plass i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter.

For et rush med sprudlende selgere og interesserte dommere!

Det blir beskrevet som "Vårens vakreste eventyr med mange dyktige og kreative ungdommer fra hele Østfold."

Torsdag 7. mars hadde vi Østfoldmesterskap på Glemmen vgs innenfor yrkesfagene. Elevene konkurrerte på Glemmen innenfor de tekniske fagene og innenfor helsefagene. Målet var å representere Østfold i Norgesmesterskapet som holdes på Glemmen 11. april. Det var i tillegg mange Glemmenelever som reiste til Mysen for å konkurrere innenfor restaurant- og matfag og innenfor de kreative fagene.

Tavle med ordet privatist

Trenger du studiekompetanse eller forbedre karakterer fra videregående skole? Meld deg opp til privatisteksamen senest 1. februar på Privatistweb.no

Glemmen videregående skole ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nyttår.

Tirsdag 18. desember ønsker å vi at elever og ansatte deltar i skolens julekonkurranse.