Fylkesmesterskap 1

Onsdag 13 mars dro engasjerte og flinke elever til Rakkestadhallen for å rigge opp stand og konkurrere om en plass i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter.

For et rush med sprudlende selgere og interesserte dommere!

Det blir beskrevet som "Vårens vakreste eventyr med mange dyktige og kreative ungdommer fra hele Østfold."

Østfold mesterskap 1

Torsdag 7. mars hadde vi Østfoldmesterskap på Glemmen vgs innenfor yrkesfagene. Elevene konkurrerte på Glemmen innenfor de tekniske fagene og innenfor helsefagene. Målet var å representere Østfold i Norgesmesterskapet som holdes på Glemmen 11. april. Det var i tillegg mange Glemmenelever som reiste til Mysen for å konkurrere innenfor restaurant- og matfag og innenfor de kreative fagene.

privatist

Trenger du studiekompetanse eller forbedre karakterer fra videregående skole? Meld deg opp til privatisteksamen senest 1. februar på Privatistweb.no

God Jul

Glemmen videregående skole ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nyttår.

Juleglede 1

Tirsdag 18. desember ønsker å vi at elever og ansatte deltar i skolens julekonkurranse.

Viken fylkeskommune

Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner blir Viken fylkeskommune fra 01.01.2020. Den nye fylkeskommunen trenger et fylkesvåpen, og vi inviterer alle innbyggere til å komme med forslag til hvordan fylkesvåpenet skal være.

Verdiskaping

Første skoleuke har vært en variert uke der lagånd og vennskap har stått i fokus. Vi har hatt en rekke aktiviteter i klasserom og fellesarealer, vennskapsdag med grilling og masse annet som legger grunnlaget for et godt og trygt læringsmiljø gjennom året.

Vi ønsker alle våre elever en riktig god helg og lykke til med resten av skoleåret.