Stipend 2019 1

Vi har gleden av å invitere videregående skoleelever til Thor Heyerdahl Stipend 2019.

privatist

Trenger du studiekompetanse eller forbedre karakterer fra videregående skole? Meld deg opp til privatisteksamen senest 1. februar på Privatistweb.no

God Jul

Glemmen videregående skole ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nyttår.

Juleglede 1

Tirsdag 18. desember ønsker å vi at elever og ansatte deltar i skolens julekonkurranse.

Viken fylkeskommune

Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner blir Viken fylkeskommune fra 01.01.2020. Den nye fylkeskommunen trenger et fylkesvåpen, og vi inviterer alle innbyggere til å komme med forslag til hvordan fylkesvåpenet skal være.

Verdiskaping

Første skoleuke har vært en variert uke der lagånd og vennskap har stått i fokus. Vi har hatt en rekke aktiviteter i klasserom og fellesarealer, vennskapsdag med grilling og masse annet som legger grunnlaget for et godt og trygt læringsmiljø gjennom året.

Vi ønsker alle våre elever en riktig god helg og lykke til med resten av skoleåret.