Glemmen vgs har fått nye nettsider

Denne høsten har vi tatt mål av oss til å bygge nye nettsider til Glemmen vgs. Målet er at du, enten du er elev, lærer eller foresatt, skal få rask og enkel informasjon om nettopp det du trenger i din skolehverdag.

Kube 44 1 - Klikk for stort bilde

Nye nettsider betyr nytt utseende, en del nytt innhold og ikke minst løsninger som er mye mer brukervennlige for de som besøker sidene.

Nettsidene har 4 hoveddeler der du finner informasjon knyttet til:

• skoledagen, elevtjenesten, opplæringstilbudet og generell informasjon om skolen.

Brukervennlighet har vært viktig gjennom hele prosessen. Konkret betyr det at vi skal ha et lettfattelig og godt språk, og at sidene skal være enkle å finne fram i. Vi har også hatt noen brukertester underveis i prosessen for å forsikre oss om at sidene fungerer for deg som bruker.

Å lage nye, moderne og funksjonelle nettsider, som tilpasser seg alle type skjermer, har vært en viktig for å lage mer brukervennlige nettsider. Men vi gir oss ikke der. Vi vil naturligvis fortsette arbeidet med å videreutvikle sidene. Det er bare å følge med og sjekke oss ut - og vi tar imot både ros og ris.

I tillegg ønsker vi oss nettopp din hjelp til å fylle opp sidene med informasjon som opptar deg som elev eller lærer. Mangler du noe eller ønsker du at vi skal utvide våre sider med informasjon som du synes er relevant - send oss noen ord på mail.

Tips oss

Har du en nyhet fra Glemmen vgs som du har lyst til å dele med oss? Eller kunne du tenke deg å dele med andre elever på Glemmen hva din klasse driver med? Hva skjer? Hva opptar deg?

Da har du muligheten!

Vi jakter på  de "gode" sakene og enten du skriver om nettopp den ene saken som opptar deg eller ønsker å tipse oss om noe av det vi driver med på Glemmen - så bruk muligheten og send oss en mail eller ta kontakt med Linnea Kihl i resepsjonen.

IMG_4504 - Klikk for stort bilde