Norgesmesterskap

Klikk for stort bilde

Norgesmesterskapet i Yrkesfag er i full gang på Glemmen videregående skole. I skrivende stund nærmer det seg avgjørelse i de forskjellig fagene. Elevene har levert arbeider som imponerer stort.

Det er tekniske og kreative løsninger som holder et svært høyt faglig nivå. Eksempelvis leverer elevene i frisørfaget kreasjoner som langt overgår hva denne skribenten trodde var mulig. Nivået er garantert ikke lavere i de tekniske fagene, men der er ferdighetene ikke like visuelt synlig selv om det er tydelig å se at arbeidene bærer preg av presisjon og solid fagkompetanse.

Vi på Glemmen skal tillate oss å skryte av oss selv, ikke om hvorvidt vi får en premie, men for et svært godt tilrettelagt og gjennomført mesterskap. Dette er en seriøs mesterskapsarena der elevene får anledning til å vise hva de er god for under gode forhold. Vi ønsker alle konkurrerende lykke til i den avsluttende fasen og håper alle føler seg som vinnere, uansett resultat. Med det nivået som er vist er det absolutt ingen tapere i dette mesterskapet.

Følgende Glemmen elever fikk pallplass:

Pernille Fallang 1.plass i interiørfaget.

Line Aamot fikk 3. plass i design og søm faget.

Noor Abdinasir Maalim  2. plass i sveiser faget.

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde