Lånekassen

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha støtte fra Lånekassen for høstsemesteret 2018. Her ser du hvor mye du kan få.

Alle elever får utstyrsstipend

Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring har rett til utstyrsstipend. Du får stipendet uansett hvor mye foreldrene dine tjener, men du må søke for å få det. Har du allerede fått stipend, behøver du ikke å søke på nytt.

Det er én felles søknad for stipend og lån, som du finner på www.lanekassen.no/soknader.

Julemarked 1

På selveste Luciadagen inviterer Glemmen videregående skole til årets julemarked torsdag 13. desember kl 16.00 - 19.30.

Akropark 1

Lørdag 29 september kl. 13 åpner Østfold fylkeskommune Glemmen Akropark.

utdanningsportalen

Utdanningsportalen "utdanning.ostfoldfk.no legges ned etter skoleåret 2017/18. Fra 1. juli 2018 vil det ikke lenger være mulig å logge seg på denne nettsiden, men innholdet vil du finne i andre kanaler. Adressen «utdanning.ostfoldfk.no» vil fremover peke til ostfoldfk.no/opplaring

DIGIPOST

Glemmen videregående skole og skoleeier Østfold fylkeskommune bruker digital post. Det betyr at brevene sendes til din digitale postkasse i Digipost og e-Boks eller til Altinn (der du finner selvangivelsen din).

Snart kan alle viktige brev fra det offentlige sendes til din digitale postkasse. Er du klar til å motta?

skolemiljø

Vi på Glemmen er opptatt av et godt og hyggelig skolemiljø, derfor har vi nå gjort en stor investering i flere trivselstiltak for dere elever.

Glemmen aropark

Ungdom som driver med parkour, breaking, tricking, akrobatikk, dans og lignende kan virkelig glede seg til det nye tilbudet som nå etableres på Glemmen.

App gpuntis 1

Leter du etter en lærer eller lurer på hvilken timeplan du har neste uke?

vollyball

Gode prestasjoner på volleyballbanen i Hvalerhallen onsdag 29.11.17

åpen skole

Onsdag 6. desember åpnet Glemmen skolen for besøkende på dagtid for distriktets 10-klassinger og fra kl. 16 var det julemarked i skolegården.