Resepsjonen er fortsatt åpen til tross for sommerferie.

Ta gjerne turen innom hvis du lurer på noe, eller ring oss.

Resepsjonen er åpen på hverdager fra 09:00 til 14:00 i hele juli.

God sommer.

utdanningsportalen

Utdanningsportalen "utdanning.ostfoldfk.no legges ned etter skoleåret 2017/18. Fra 1. juli 2018 vil det ikke lenger være mulig å logge seg på denne nettsiden, men innholdet vil du finne i andre kanaler. Adressen «utdanning.ostfoldfk.no» vil fremover peke til ostfoldfk.no/opplaring

DIGIPOST

Glemmen videregående skole og skoleeier Østfold fylkeskommune bruker digital post. Det betyr at brevene sendes til din digitale postkasse i Digipost og e-Boks eller til Altinn (der du finner selvangivelsen din).

Snart kan alle viktige brev fra det offentlige sendes til din digitale postkasse. Er du klar til å motta?

Tyskland

Mandag 29. januar reiste 11 elever fra TIP og Elektro til Tyskland for å jobbe hos Liebherr i Kempten og Ettlingen i 3 ½ uke. Vi har et godt samarbeid med denne partneren og god erfaring med dette internasjonsaliseringsprosjektet.

skolemiljø

Vi på Glemmen er opptatt av et godt og hyggelig skolemiljø, derfor har vi nå gjort en stor investering i flere trivselstiltak for dere elever.

Glemmen aropark

Ungdom som driver med parkour, breaking, tricking, akrobatikk, dans og lignende kan virkelig glede seg til det nye tilbudet som nå etableres på Glemmen.

App gpuntis 1

Leter du etter en lærer eller lurer på hvilken timeplan du har neste uke?

vollyball

Gode prestasjoner på volleyballbanen i Hvalerhallen onsdag 29.11.17

åpen skole

Onsdag 6. desember åpnet Glemmen skolen for besøkende på dagtid for distriktets 10-klassinger og fra kl. 16 var det julemarked i skolegården.

Årets oppstartoppgave i formgivingsfagene for Vg2 og Vg3  ble til en utstilling på Søndre Ravelin utenfor Gamlebyen i Fredrikstad.