Sebastian Skauen Johnsen ble kåret til beste commis i konkurransen «Årets unge kokk». Skauen er lærling på restaurant Rest i Oslo.

Papir, blyant og kaffekopp

Glemmen vgs. tilbyr kurs i faget MAT1005 - Matematikk 2P-Y. Vi har fortsatt noen ledige plasser, så meld deg på.

Kurset er lagt opp som hjelp til å forberede deg til eksamen 12. november 2019. Hvis du ønsker å delta på dette kurset er følgende dager satt:
- 8. oktober
- 15. oktober
- 22. oktober
- 29. oktober
- 5. november
Kursstart kl. 16:00 alle dager på naturfagavdelingen. Ved påmelding forventes det at du møter alle dager.

Her kan du melde deg på kurset.

Kinga Szostak på gangbrua under kulturnatt.

Espen Gresvik Schei og Azad Al-Hesso mottok kulturnattstipendet på vegne av Glemmen Akropark.

Nå er det sommerferie for de fleste, men resepsjonen på Glemmen er fortsatt åpen.

Dette er åpningtidende:

• Uke 26 fra kl. 08:00-15:00
  • Hele juli fra kl. 09:00-14:00

God sommer!

Markus Andersen – kandidat til «Årets lærling»

Elevene i Internasjonal Engelsk er på tur til London med to av sine faglærere denne uken. Her står de ved Westminister Bridge, dag to av i alt fire dager. Elevene er guidet rundt ved Houses of Parliament, Westminster Abbey, Buckingham Palace (hvor noen så Megan & Harry i bil på vei til å feire Charles på slottet!), Covent Garden, Museum of London, Tower of London, Constitution Hill, de har spist fish & chips , noen har vært på musical, opplevd økt sikkerhet og politi på grunn av bombefunn, og masse mer. De har en innholdsrik tur på så mange måter!

Vi har gleden av å invitere videregående skoleelever til Thor Heyerdahl Stipend 2019.

Café Hanco ble i går invitert i til frokostmøte med næringsminister Rød Isaksen på Quality Fredrikstad. Morro for våre flotte ungdommer og hele Hanco teamet.

Vi samarbeider nært med hotelldirektør Sabina og hennes stab, flotte inkluderende folk.

«Keep up the good work» 👍

Onsdag 30. januar inviterer vi til kveldsåpen skole. Vi håper elever og foresatte i distriktets ungdomsskoler vil komme for å få informasjon om skolens tilbud og for å se elever og ansatte i aktivitet i verksteder og klasserom.