Nå er det sommerferie for de fleste, men resepsjonen på Glemmen er fortsatt åpen.

Dette er åpningtidende:

• Uke 26 fra kl. 08:00-15:00
  • Hele juli fra kl. 09:00-14:00

God sommer!

Markus Andersen – kandidat til «Årets lærling»

Elevene i Internasjonal Engelsk er på tur til London med to av sine faglærere denne uken. Her står de ved Westminister Bridge, dag to av i alt fire dager. Elevene er guidet rundt ved Houses of Parliament, Westminster Abbey, Buckingham Palace (hvor noen så Megan & Harry i bil på vei til å feire Charles på slottet!), Covent Garden, Museum of London, Tower of London, Constitution Hill, de har spist fish & chips , noen har vært på musical, opplevd økt sikkerhet og politi på grunn av bombefunn, og masse mer. De har en innholdsrik tur på så mange måter!

Vi har gleden av å invitere videregående skoleelever til Thor Heyerdahl Stipend 2019.

Café Hanco ble i går invitert i til frokostmøte med næringsminister Rød Isaksen på Quality Fredrikstad. Morro for våre flotte ungdommer og hele Hanco teamet.

Vi samarbeider nært med hotelldirektør Sabina og hennes stab, flotte inkluderende folk.

«Keep up the good work» 👍

Onsdag 30. januar inviterer vi til kveldsåpen skole. Vi håper elever og foresatte i distriktets ungdomsskoler vil komme for å få informasjon om skolens tilbud og for å se elever og ansatte i aktivitet i verksteder og klasserom.

I Østfold fylkeskommune skal ungdataundersøkelsen gjennomføres ved de videregående skolene. På Glemmen blir den gjennomført i løpet av 2. skolehalvår 2019.

Vi starter det nye året med litt informasjon rundt Meningokokkvaksinering våren 2019. Vaksinering foregår på helsesøsters kontor 28. februar og 1. mars.

Vi ønsker å takke alle som har stelt i stand og deltatt på vårt flotte julemarked. Takket være dere ble det nok en gang et vellykket julemarked med flotte elev-produserte julevarer,  Luciatog og underholdning med skolens eget hus-band.

Håper vi sees vi igjen neste jul!