Glemmen videregående skole har stilling ledig som fagleder innen Teknikk og industriell produksjon.

Glemmen videregående skole og skoleeier Østfold fylkeskommune bruker digital post. Det betyr at brevene sendes til din digitale postkasse i Digipost og e-Boks eller til Altinn (der du finner selvangivelsen din).

Snart kan alle viktige brev fra det offentlige sendes til din digitale postkasse. Er du klar til å motta?

Tyskland

 

 

Mandag 29. januar reiste 11 elever fra TIP og Elektro til Tyskland for å jobbe hos Liebherr i Kempten og Ettlingen i 3 ½ uke. Vi har et godt samarbeid med denne partneren og god erfaring med dette internasjonsaliseringsprosjektet.

TH-Stipend Nyhetsskriv

Alle elever inviteres til å delta i konkurransen om Thor Heyerdahl Stipend og en pott på 50.000,-.

Carl Fredriksens Transport

Året er 1942. Tidlig om morgenen den 27. oktober banker det på døra hos gartner Rolf Syversen på Carl Berner i Oslo. Utenfor står tre brødre som forteller at tyskerne har tatt faren deres. De trenger hjelp. Dette er starten på historien om en av krigens mange dramatiske redningsaksjoner.

Per Jostein Aarsand og Solfrid Molland besøkte Glemmen med forestillingen Carl Fredriksens transport fra Den kulturelle skolesekken i dag. De formidlet historien om  lastebiltransport og menneskeskjebner, og trollbandt publikum med fortelling, sang og trekkspill.

Les mer om Carl Fredriksens Transport.

 

skolemiljø

Vi på Glemmen er opptatt av et godt og hyggelig skolemiljø, derfor har vi nå gjort en stor investering i flere trivselstiltak for dere elever.

Glemmen aropark

Ungdom som driver med parkour, breaking, tricking, akrobatikk, dans og lignende kan virkelig glede seg til det nye tilbudet som nå etableres på Glemmen.

App gpuntis 1

Leter du etter en lærer eller lurer på hvilken timeplan du har neste uke?

vollyball

Gode prestasjoner på volleyballbanen i Hvalerhallen onsdag 29.11.17 

åpen skole

Onsdag 6. desember åpnet Glemmen skolen for besøkende på dagtid for distriktets 10-klassinger og fra kl. 16 var det julemarked i skolegården.