Åpen skole

Onsdag 30. januar inviterer vi til kveldsåpen skole. Vi håper elever og foresatte i distriktets ungdomsskoler vil komme for å få informasjon om skolens tilbud og for å se elever og ansatte i aktivitet i verksteder og klasserom.

Åpen skole 1 - Klikk for stort bilde

For å gjøre det enkelt for dere, serverer vi gratis middag kl. 16.30 (enkel servering). Vi hadde i den forbindelse satt pris på om dere kunne registrert hvor mange som kommer fra din familie.

Programmet er som følger:

• 16.30: Gratis middag (enkel servering i skolegården).
  • 17.15: Utdanningsprogrammene presenteres gjennom et elevshow i skolens elevsenter.
  • 18.00 og 19.00: Rektor informerer i skolens auditorium.
  • 16.30 - 19.30: Skolen er åpen. Vi har guider i elevsenteret som gleder seg til å vise dere læringsaktiviteter i våre klasserom og verksteder på de utdanningsprogrammene dere er interessert i. Karriereveiledere og skoleledelse er også tilgjengelig i elevsenteret.

Vi håper på å treffe dere på Glemmen 30. januar.

PS! På dagtid 30. januar er også alle ungdomsskolene invitert til Åpen skole med guidede turer tilpasset den enkelte elev sine ønsker og behov.