Internasjonalisering - TIP og Elektro

Tyskland - Klikk for stort bilde

Mandag 29. januar reiste 11 elever fra TIP og Elektro til Tyskland for å jobbe hos Liebherr i Kempten og Ettlingen i 3 ½ uke. Vi har et godt samarbeid med denne partneren og god erfaring med dette internasjonsaliseringsprosjektet.

Prosjektet heter «Gjør det!» og er finansiert av EU-midler. Elevene får jobbe i lærlingverkstedene og i produksjonen til dette verdensomspennende konsernet. Elevene i Kempten bor på samme sted som elever fra Strinda vgs i Trondheim og St.Olav vgs i Sarpsborg, elevene i Ettlingen er innlosjert i egen leilighet.

Elevene og våre kontaktpersoner i Tyskland melder om en svært motivert gjeng som er på utplassering. De er gode ambassadører for både TIP, Elektro og for Glemmen vgs! De er på jobb 5 dager i uken og har program på fritiden sammen med tyske lærlinger. De får oppleve tysk kultur og lokale severdigheter.

Smile - Klikk for stort bilde Praksissted - Klikk for stort bilde

Tyskland - Klikk for stort bilde