Kandidat til Årets Lærling

Markus Andersen 1 - Klikk for stort bilde Markus Andersen – kandidat til «Årets lærling»

Vi på Glemmen vgs er veldig stolte av at Markus Andersen er kandidat til «Årets lærling i Østfold fylkeskommune» innenfor barn- og ungdomsarbeiderfaget.

Markus er elev i en av våre lærlingklasser på helse- og oppvekst, og er derfor både ute i lære og inne på skolen for å lære teori.  Han er nominert til denne prisen fordi han alltid er positiv og med sitt gode humør er han med på å skape et godt arbeidsmiljø. Både barn, ansatte og foreldre i Hafslund barnehage er trygge på Markus, noe som er veldig viktig i dette yrket. På Glemmen er han aktiv i undervisningen og en veldig hyggelig elev å ha i klassen. Vi heier på deg, Markus!