Kunstgave til våre ansatte

Klikk for stort bilde  

Vi blir tomme for ord. Hvordan kan vi beskrive den innsats våre ansatte har lagt ned dette året? Hele året! De har blitt satt på prøve og de har bestått meget godt! Når ord ikke strekker til tyr vi til kunsten. Kunstverket "Utstrakt hånd" av Linda Åkenes symboliserer for oss verdiene til skolen og våre ansatte. Vi fant dette bildet på en utstilling, kjøpte det og i samarbeid med kunstneren fikk vi laget et trykk til hver enkelt ansatt. Overrekkelsen av dette ble vår koronatilpassede sommeravslutning i år. Vi er STOLT av våre ansatte, alle som én.😃

Klikk for stort bilde   

 

  

 

 

Vi lar noen bildet fra vår sommeravslutning følges av et nydelig dikt skrevet av en av våre elever da koronaviruset slo til.


ble vi plutselig bare stående her, helt alene, du og jeg. Du som holder rundt meg, holder meg fast så jeg ikke svever av gårde sammen med alle tankene mine. For du vet at det er like før jeg letter, at jeg snart gir slipp på alt.

Det
er så slitsomt, skjønner du? nei, det gjør du ikke, for du kveles ikke av dine egne tanker, av dine egne ord. Du står støtt, helt uten hjelp. Heldig er du. Kan du lære meg det?