Nye og spennende trivselstiltak i Elevsenteret

Vi på Glemmen er opptatt av et godt og hyggelig skolemiljø, derfor har vi nå gjort en stor investering i flere trivselstiltak for dere elever.

skolemiljø - Klikk for stort bilde

Et nytt flott Shuffleboard og to biljardbord til elevsenteret er på plass. Det er også kjøpt inn to bordtennisbord som vil bli montert opp ute, når været blir litt mer vårlig.

Vi håper og tror at dere alle vil bidra til å ta godt vare på utstyret slik at vi kan få glede av det lenge.

Dette er bare en del av en stor tiltakspakke som vi er i gang med for å skape et skikkelig godt og omfattende trivselstilbud på Glemmen. Vi forsøker å lytte til deg og dine medelevers ønsker og behov. Er det noe spesielt din klasse ønsker seg som vil bidra til et bedre skolemiljø eller har behov for, så ta det om med din tillitsvalgt, som igjen kan ta det videre via elevrådet og til skolemiljøutvalget, som igjen tar det opp med skoleledelsen. Forslag mottas gjerne og vi tar gjerne i mot forslag som dere tror vil bidra til et enda bedre skolemiljø.