Vant med rap om miljøvern

Miljøvern 1 - Klikk for stort bilde

I skarp konkurranse med 118 andre bidrag har Glemmen-elevene Mohammad Jalal Ayoubi, Christoffer Idland og Jakob Putkowski vunnet språkkonkurransen "Deutsch gemeinsam - tysk i fellesskap". Konkurransen er i regi av den tyske, østerrikske og sveitsiske ambassaden i samarbeid med Goethe-Instituttet. Prisutdelingen var på den tyske ambassaden og Glemmen-elevenes bidrag ble spilt for publikum til rungende applaus. Etter utdelingen var det kanapeer og mingling med både ambassadører og andre deltakere i ambassade-hagen. En litt annerledes skoledag! Premien er en firedagerstur til Frankfurt og deltakelse på "Deutsch-Norwegisches Jugendforum 2019" i oktober. Her skal 60 tyske og norske ungdommer møtes, blant annet for å diskutere demokrati og frihet.