Velkommen til skolestart på Glemmen Vgs

Glemmen ønsker alle våre elever velkommen til nytt skoleår!

Velkommen til Glemmen - Klikk for stort bilde

Informasjon om når du skal starte finner du nedenfor. Vi vil også spesielt ønske foresatte på Vg1 velkommen til foreldremøte i uke 38.

Ca 1191 elever skal begynne på Glemmen vgs etter følgende plan

• Kl. 08.30 for alle Vg1-elever - oppmøte i Elevsenteret
  • Kl. 11.00 for alle Vg2 og Vg3 -elever - oppmøte i Elevsenteret

Vi ønsker velkommen, gir en kort, innledende informasjon, før du får treffe resten av klassen og kontaktlæreren din.

Glemmens verdigrunnlag bygger på respekt, trivsel, glede, trygghet og lagånd. Vi ser fram til å gjøre vårt ytterste for å tilby deg de beste mulighetene for både faglig og menneskelig utvikling. Alle nye elever vil motta et brev med informasjon om hvor og når dere skal møte på Glemmen.

Glemmen videregående skole skal være et godt sted å lære. Med visjonen «Framtidas skole for alle» håper vi du vil møte et tilbud som er:

• Tilpasset deg og dine behov
  • Virkelighetsnært
  • Innovativt
  • Helhetlig organisert

Det vi forventer av deg er:

• Innsats og tilstedeværelse (gjør ditt beste for deg selv)
  • Inkludering og lagånd (gjør ditt beste for de rundt deg)

Foreldremøte for foresatte på Vg1

Vi minner om at vi inviterer til foreldremøte for foresatte til elever på Vg1:

• Mandag 17. september kl. 18:00 til 20:00 for KDA, DH, MOK, TIP
  • Tirsdag 18. september kl. 18:00 til 20:00 for HO, EL, RM

Møtets første del holdes i Elevsenteret, deretter fortsetter møtene på avdelingene.

Voksenelever

Voksenelever som skal gå på Glemmen har andre oppmøtetider, og vil få eget skriv om dette..

Hvordan blir den første skoleuken?

Vi vil legge vekt på miljøbygging, slik at du får et trygt og lærerikt skoleår. Du blir kjent med klassen, lærerne og fagene. Kontaktlærer vil gjennomføre velkomstsamtaler med elevene og du vil hilse på både avdelingsledelsen og elevtjenesten. Vi vil også arrangere «Vennskaperdagen på Glemmen vgs» på onsdag 22. august.

Vi deler ut PC, lærebøker og tar bilder til skolekortet allerede 2.skoledag. Ta med signerte kontrakter, så får du alt du trenger raskere.

Vel møtt til nytt skoleår – vi gleder oss til å bli kjent med deg!